Skip links

Γύρος της Μήλου με σκάφος και Πολύαιγος

Καπετάνιος & οικοδεσπότης

17

Πολύγλωσσο

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Φαγητό

Ποτά

09:00-19:00

Από 100€

Καταδύσεις με αναπνευστήρα

Καπετάνιος & οικοδεσπότης

17

Πολύγλωσσο

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Φαγητό

Ποτά

09:00-19:00

Από 100€

Καταδύσεις με αναπνευστήρα

Περιήγηση με σκάφος στη Μήλο για όσους τα θέλουν όλα! Κλέφτικο, Σαρακήνικο, Πολύαιγος, Γέρακας & Συκιά

Όταν αντικρίζετε αυτό το βραχώδες νησί που ονομάζεται Πολύαιγος, δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει την ενέργεια και την αγνή ομορφιά που κρύβει στους κόλπους του...όταν κολυμπάτε σε αυτά τα θεραπευτικά νερά, θέλετε να μείνετε εκεί για πάντα...! Αν επιλέξετε να ανακαλύψετε όλο το νησί η μέρα σας θα είναι μια μέρα θαυμάτων...Το Κλέφτικο είναι πραγματικά μια ευλογία για όσους αγαπούν το κολύμπι και τις καταδύσεις...!

view of the secluded gerakas beach

Ακόμα και αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε αυτούς τους χιλιάδων ετών βράχους , δεν θα μετανιώσετε ούτε λεπτό . Ο Γέρακας είναι το ασφαλές μέρος που σας περιβάλλει με τις μαγικές του δυνάμεις που σας κάνουν να τον αγαπάτε περισσότερο λεπτό με λεπτό και απλά σας κάνει να αισθάνεστε τόσο γαλήνια...Η Γλαρονησία είναι λάβα που έχει έρθει από έναν άγνωστο σε εμάς κόσμο... φανταστείτε όλους τους ανθρώπους που έχουν ήδη δει αυτό το θαύμα όπως υπάρχει από πριν καν εμφανιστούν οι άνθρωποι στη Μήλο...προσθέστε σε όλα αυτά μια ολόκληρη μέρα γεμάτη χρώματα...ερωτήσεις για το παρελθόν και την ιστορία...ένα ανοιχτό μπαρ με ποτά και φρεσκομαγειρεμένα γεύματα στο πλοίο...ευγενικοί άνθρωποι που θέλουν να καθίσετε και να απολαύσετε τη μέρα σας . .! Εμπιστευτείτε μας και θα σας οδηγήσουμε στον παράδεισο όπως τον ξέρουμε...

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ : ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΕΚΔΡΟΜΉ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ MILOS KLEFTIKO

  • Ανακαλύψτε τη διαδρομή και τις στάσεις του χάρτη
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Περισσότερα για την εκδρομή Μήλος & Πολύαιγος

Με επικεφαλής έμπειρους ξεναγούς που γνωρίζουν καλά τα μυστικά του νησιού, η περιήγηση με σκάφος στο Κλέφτικο προσφέρει μια εξατομικευμένη και καθηλωτική εμπειρία για περιπετειώδεις όλων των ηλικιών. Είτε είστε μανιώδης ψαροντουφεκάς, είτε λάτρης της ιστορίας που ανυπομονεί να αποκαλύψει τις ιστορίες των πειρατών και των λαθρεμπόρων που κάποτε περιπλανιόντουσαν σε αυτά τα νερά, είτε απλά ένας ταξιδιώτης που αναζητά τη γαλήνη, αυτή η εκδρομή υπόσχεται να γοητεύσει τις αισθήσεις σας και να σας αφήσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ελάτε λοιπόν στο πλοίο και ανακαλύψτε την απαράμιλλη ομορφιά της Μήλου από την άνεση του δικού σας ιδιωτικού σκάφους, όπου κάθε στιγμή είναι μια μαρτυρία για τα θαύματα του Αιγαίου Πελάγους.

ΣΗΜΕΙΟ 1 : ΚΛΙΜΑ
Ένα από τα πολλά πολύχρωμα χωριά της Μήλου. Αυτό που τα κάνει πραγματικά ξεχωριστά είναι το γεγονός ότι το ισόγειο χρησιμοποιείται ως γκαράζ για το σκάφος, επίσης γνωστό στα ελληνικά, ως "Συρμάτα".
ΣΗΜΕΙΟ 2: ΓΕΡΑΚΑΣ

Ανάμεσα στο "τρελό" Τσιγκράδο και την πανέμορφη Αγία Κυριακή, στέκεται τεράστιο και μεγαλοπρεπές, με τα βράχια του φτιαγμένα από περλίτη, να "φυλάει" για πάντα τα καταπράσινα νερά του.

ΣΗΜΕΙΟ 3 : ΠΟΛΥΑΙΓΟΣ

Ένα προικισμένο νησί με νερό που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Η πισίνα του Αιγαίου ανήκει σε έναν από τους πολλούς κόλπους του και προσφέρει ψυχική αγαλλίαση.

ΣΗΜΕΙΟ 4 : ΚΛΕΦΤΙΚΟ

Έχετε επισκεφθεί ποτέ κάποιο κρησφύγετο πειρατών; Σπήλαια σε όλα τα είδη σχημάτων που δημιουργούν το ιδανικό μέρος για θαλάσσια σπορ και εκδρομές. Κάντε λοιπόν ένα άλμα πίστης μαζί μας και πάρτε μια περιήγηση με σκάφος μαζί μας ,σε αυτό το μαγικό μέρος και ρωτήστε τα πάντα για τις πειρατικές ιστορίες απολαμβάνοντας τη θέα.

ΣΗΜΕΙΟ 5 : ΘΕΙΩΡΥΧΕΙΑ
Εγκαταλελειμμένα ορυχεία θείου (Θηροί) στη Μήλο, Κυκλάδες, Ελλάδα
Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από αυτά τα ορυχεία θείου, καθώς πραγματικά "πάλεψαν" σκληρά για να παραμείνουν λειτουργικά ανάμεσα στα χρόνια κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, όπου η όλη "ιστορία" πήρε τελικά ένα τέλος. Η παραλία με τα κίτρινα νερά και τα κόκκινα βράχια μέχρι και σήμερα "κοσμούν" τα απομεινάρια.
ΣΗΜΕΙΟ 6 : ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ
Απίστευτοι βασαλτικοί σχηματισμοί βράχων στα Γλαρονήσια, στη Μήλο, Ελλάδα
Ένα πολύ σπάνιο, σε παγκόσμιο επίπεδο, "έργο τέχνης" διαμορφωμένο σε εξαγωνικές στήλες που δημιουργήθηκαν όταν η λάβα βγήκε από τη θάλασσα, σχηματίζοντας ένα νησί που μοιάζει σαν να "βγήκε" από παραμύθι πριν από χιλιάδες χρόνια. Ένας μικρός "παράδεισος", για τους φωτογράφους, εμπλουτισμένος σε ομορφιά και ιστορία.
ΣΗΜΕΙΟ 7 : ΣΥΚΙΑ

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους τουρίστες. Στο δρόμο μας προς το Κλέφτικο υπάρχει αυτό το πολύ ιδιαίτερο μέρος. Ένα σπήλαιο χωρίς οροφή, αρκετά μεγάλο ώστε να μας αφήσει άφωνους, αλλά με μια όχι και τόσο μεγάλη είσοδο, που επιτρέπει την πρόσβαση μόνο σε μικρές βάρκες. Το αποκαλούν Συκιά λόγω μιας συκιάς που είχε τις ρίζες της στην οροφή του σπηλαίου, η οποία δεν υπάρχει πια.

ΣΗΜΕΙΟ 8 : ΑΡΚΟΥΔΕΣ

Οι δύο αρκούδες φύλακες του νησιού στέκονται στην είσοδο του λιμανιού. Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι ελάχιστοι άνθρωποι έχουν το "χάρισμα" να ανακαλύψουν την κότα και το κουνέλι πριν τελικά βάλουν στο μάτι το "θηρίο".

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Εκδρομή με σκάφος στο Κλέφτικο της Μήλου

Γύρος της Μήλου & του Πολύαιγου

milos rib boat

Εκδρομή με σκάφος μισής ημέρας

Ιδιωτικές εκδρομές & κρουαζιέρες με σκάφος στη Μήλο

Δείπνο κατά το ηλιοβασίλεμα στο πλοίο

image gallery

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ TOURS ΜΑΣ