Skip links

Περιήγηση με σκάφος στη Νότια μεριά του νησιού

Καπετάνιος & οικοδεσπότης

Εξοπλισμός κατάδυσης με αναπνευστήρα

Σνακς

Cocktail

Ανοιχτό μπαρ

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

4 ½ ώρες

Πετσέτες (Διαθέσιμες για ιδιωτικές εκδρομές)

Ημι-ιδιωτική : 120€ / Άτομο

Ιδιωτικό : 1100€ / Καύσιμα δε συμπεριλαμβάνονται

Καπετάνιος & οικοδεσπότης

Εξοπλισμός κατάδυσης με αναπνευστήρα

Σνακς

Cocktail

Ανοιχτό μπαρ

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

4 ½ ώρες

Πετσέτες (Διαθέσιμες για ιδιωτικές εκδρομές)

Ημι-ιδιωτικό : 120€ / άτομο

Ιδιωτικό : 1100€ / Εξαιρούνται τα καύσιμα

Ξεκινήστε μια συναρπαστική περιήγηση με το Rib Boat στο Νότο! Νιώστε τη συγκίνηση καθώς εξερευνούμε τους κρυμμένους θησαυρούς και τα εκπληκτικά τοπία που μας περιμένουν.

Το νότιο τμήμα του νησιού είναι το πιο φωτεινό. Οι αποστάσεις δεν σημαίνουν τίποτα σε ένα μηχανοκίνητο σκάφος στο Νότο, μέσα σε λίγες ώρες οι πελάτες σας έχουν την ευκαιρία να ερωτευτούν το νησί, καθώς έχουν το χρόνο να χαρούν και να απολαύσουν σε βάθος την επίσκεψή τους σε κάθε παραλία.

partially underwater shot of rib boat
view of the sea while standing on the front of a rib boat

Αυτή η περιήγηση με σκάφος θα αναδείξει θησαυρούς όπως το Κλέφτικο, το κρησφύγετο των πειρατών με τους αρχαίους βράχους που είναι φτιαγμένοι από διάφορα ορυκτά και στάχτες ηφαιστείων, τον υπέροχο Γέρακα με τα πράσινα νερά και τις λευκές αμμουδιές που προέρχονται από μια σχεδόν κάθετη πλαγιά, τα θειωρυχεία, στα νοτιοανατολικά, έχουν ιστορία καθώς και ένα καταπληκτικό τοπίο για φωτογραφίες και τόσα άλλα να ανακαλύψετε και να απολαύσετε. Σνακ θα υπάρχουν στο σκάφος, για να ενδυναμώσουν τους επισκέπτες μετά από όλο αυτό το κολύμπι, καθώς και ένα ανοιχτό μπαρ με ποτά και αναψυκτικά καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για να τους κρατήσει καλά ενυδατωμένους.Οι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουν την αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή μας, για στιγμές διασκέδασης που αποτυπώνονται μέσα από το φακό της, στα διαφανή νερά κάθε στάσης.Το κοκτέιλ είναι το χαρακτηριστικό μας κλείσιμο, καθώς προσφέρει τη φρεσκάδα και τη γλυκιά γεύση μιας καλά περάσει ημέρα.Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην τιμή.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE

Πρόσθετα οφέλη

a boat in motion
ΣΗΜΕΙΟ 1 : ΚΛΕΦΤΙΚΟ

Έχετε επισκεφθεί ποτέ κάποιο κρησφύγετο πειρατών; Σπήλαια σε όλα τα είδη σχημάτων που δημιουργούν το ιδανικό μέρος για θαλάσσια σπορ και εκδρομές. Κάντε λοιπόν ένα άλμα πίστης μαζί μας και πάρτε μια περιήγηση με σκάφος μαζί μας ,σε αυτό το μαγικό μέρος και ρωτήστε τα πάντα για τις πειρατικές ιστορίες απολαμβάνοντας τη θέα.

ΣΗΜΕΙΟ 2 : ΓΕΡΑΚΑΣ

Ανάμεσα στο "τρελό" Τσιγκράδο και την πανέμορφη Αγία Κυριακή, στέκεται τεράστιο και μεγαλοπρεπές, με τα βράχια του φτιαγμένα από περλίτη, να "φυλάει" για πάντα τα καταπράσινα νερά του.

ΣΗΜΕΙΟ 3 : ΣΠΑΘΙ

Φωλιασμένο στο γαλήνιο νησί της Μήλου, στην καρδιά του Αιγαίου, η παραλία Σπαθί προσελκύει με την παρθένα ομορφιά και την ήρεμη ατμόσφαιρά του. Κρυμμένο μακριά από την πολυκοσμία, αυτό το κρυφό διαμάντι διαθέτει απαλή χρυσή άμμο που χαϊδεύεται απαλά από τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου. Περιτριγυρισμένο από απόκρημνους βράχους που κοσμούνται από ζωντανή χλωρίδα, το Σπαθί προσφέρει ένα απομονωμένο καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσικό μεγαλείο. Είτε αράζετε κάτω από τον ζεστό ελληνικό ήλιο, είτε κάνετε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της ακτής, είτε απολαμβάνετε ένα δροσιστικό μπάνιο στην καταγάλανη θάλασσα, η παραλία Σπαθί υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση στον παράδεισο.

ΣΗΜΕΙΟ 4 : ΤΣΙΓΡΑΔΟ

Φωλιασμένη κατά μήκος της άγριας ακτογραμμής της Μήλου, η παραλία Τσιγκράδο προσκαλεί τους τυχοδιώκτες να ανακαλύψουν την κρυμμένη γοητεία της. Με πρόσβαση μέσω ενός στενού μονοπατιού και μιας σειράς από σκαλισμένα σκαλοπάτια, αυτό το απομονωμένο στολίδι προσφέρει μια αίσθηση αποκλειστικότητας μέσα στη φυσική ομορφιά του νησιού. Περιτριγυρισμένο από πανύψηλα βράχια στολισμένα με άγρια βλάστηση, το Τσιγκράδο διαθέτει μαλακή, πουδρένια άμμο που βρέχεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου. Ο οικείος όρμος προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο για ηλιοθεραπευτές και κολυμβητές, ενώ οι δραματικές πλαγιές προσφέρουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για αξέχαστες στιγμές. Για όσους είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι για να ανακαλύψουν το μεγαλείο της, η παραλία Τσιγκράδο υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση στον παράδεισο.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Εκδρομή με σκάφος στο Κλέφτικο της Μήλου

Γύρος της Μήλου & του Πολύαιγου

Ιδιωτικές εκδρομές & κρουαζιέρες με σκάφος στη Μήλο

Δείπνο κατά το ηλιοβασίλεμα στο πλοίο

Περιήγηση με σκάφος στη Νότια Μήλο

image gallery

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ TOURS ΜΑΣ

AquaBlue 40 Rib Boat

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Loa 12m
  • Δέσμη 3,8m
  • Βύθισμα 0,85m
  • Περίοδος κατασκευής 2024
  • Κατασκευαστής VIPER RIB
  • Μέγιστα άτομα: 11 άτομα και καπετάνιος
  • Ισχύς: 600hp (2x300hp)
  • Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου 600 λίτρα
  • Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 150 λίτρα
  • Ηχητικό σύστημα ήχου (6 ηχεία, σύνδεση Bluetooth)
  • Σταθμός φόρτισης 12V
  • Πακέτο Lowrance με GPS Plotter
  • Lowrance VHF
  • Μπάνιο 1
  • Ηλεκτρικό ψυγείο x 2
  • Πολυτελείς ξαπλώστρες στην πλώρη & μεγάλος πρυμναίος καναπές U με τραπέζια σνακ
  • Κάλυμμα σκληρής οροφής & πρόσθετο κάλυμμα μαλακής οροφής για σκιά
  • Εξωτερικό ντους στο σκάφος
  • Εσωτερικός φωτισμός Led & πλοήγηση