Skip links

Δείπνο κατά το ηλιοβασίλεμα στο πλοίο

Καπετάνιος & οικοδεσπότης

4

Πολύγλωσσο

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Φαγητό

Ποτά

19:00-22:30

750€

Καπετάνιος & οικοδεσπότης

4

Πολύγλωσσο

Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή

Φαγητό

Ποτά

19:00-22:30

750€

Απολαύστε τη μαγεία ενός δείπνου στο ηλιοβασίλεμα. Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε ένα γαστρονομικό ταξίδι καθώς θα δειπνείτε μέσα στο εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου.

Είτε πλοηγείστε στα περίπλοκα νερά του ρομαντισμού είτε σχεδιάζετε ένα απολαυστικό ραντεβού με φίλους, η Milos Private Boat Tours & Cruises προσφέρει μια εξαιρετική απόδραση από τα συνηθισμένα. Φανταστείτε το εξής: κάτω από τον φεγγαρόφωτο ουρανό και τον θόλο των αστεριών, ξεκινήστε μια αποκλειστική εκδρομή που συνδυάζει άψογα τη γοητεία της ιστιοπλοΐας, την εκλέπτυνση του εκλεκτού κρασιού και την παρέα αγαπημένων φίλων ή ενός αγαπημένου συντρόφου. I

a woman gazing at the setting sun
Klima village at night

Φανταστείτε την απαλή ηρεμία των κυμάτων, τις απαλές μελωδίες της προσεκτικά επιλεγμένης μουσικής και τη μαγεία του φεγγαρόφωτος που ρίχνει την ασημένια λάμψη του στο γαλήνιο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτό δεν είναι απλώς ένα ταξίδι- είναι μια επιμελημένη εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες.Για όσους λαχταρούν ένα εξαιρετικό σκηνικό πρότασης γάμου, η ρομαντική ατμόσφαιρα στις ιδιωτικές εκδρομές μας με σκάφος θέτει τις βάσεις για μια στιγμή που ξεπερνά τον χρόνο. Εναλλακτικά, αν ανήκετε σε μια παρέα που αναζητά μια απόδραση από την πολύβουη σκηνή των εστιατορίων, φανταστείτε την πολυτέλεια να έχετε την ανοιχτή θάλασσα ως φόντο για το γεύμα σας. Ανάμεσα σε γέλια και ποτήρια που τσουγκρίζουν, γνωρίστε την ομορφιά της Μήλου από ένα μοναδικό πλεονεκτικό σημείο, μια εμπειρία που αναμφίβολα αξίζει περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν τα λόγια.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Περισσότερα για τις νυχτερινές περιηγήσεις

Καθώς τα φώτα της πόλης σβήνουν και οι ήχοι του πολιτισμού αντικαθίστανται από τις καταπραϋντικές μελωδίες της θάλασσας, βυθίζεστε σε έναν κόσμο γαλήνης και ομορφιάς. Η Aqquata Yachts διασφαλίζει ότι λαμβάνεται μέριμνα για κάθε λεπτομέρεια, από την άνεση του σκάφους μέχρι την προσεκτικά επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την εμπειρία χωρίς περισπασμούς.

champagne glasses

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Εκδρομή με σκάφος στο Κλέφτικο της Μήλου

Γύρος της Μήλου & του Πολύαιγου

milos rib boat

Εκδρομή με σκάφος μισής ημέρας

Ιδιωτικές εκδρομές & κρουαζιέρες με σκάφος στη Μήλο

Δείπνο κατά το ηλιοβασίλεμα στο πλοίο

image gallery

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ TOURS ΜΑΣ